Withings Auto Update

Withings Mail

Den anden dag modtog jeg en mail fra min badevægt. Den fortalte at den var blevet opdateret. Nu har jeg aldrig før decideret kommunikeret med min badevægt, men efter vi har købt denne fantastiske Withings vægt må jeg nok sige at jeg er blevet noget mere interesseret i badevægte og også hvad de fortæller mig.

Først og fremmest kan jeg fortælle at de nye features er en funktion til hurtigt at måle luftkvaliteten. Man skal blot trykke på vægtens centerplade for at iværksætte en øjeblikkelig indendørs måling af luftkvalitet og samtidig få at vide, hvis du har brug for at rense luften. Man bliver også præsenteret for en graf over hvordan luftkvaliteten har udviklet sig over den sidste uges tid.

Withings Regn AlarmDen anden feature der er blevet lanceret er en regn alarm! Når du vælger ud af sengen om morgenen og ikke lige får rullet gardinerne fra, men istedet blot går direkte i bad, så er det meget rart at kunne komme ud fra badet. Lave din daglige vejning og samtidig får du præsenteret om der indenfor de næste 18 timer vil forekomme regn = du får at vide om du skal have de lange underbukser på 😉

Blot et lille indlæg om hvad nutidens smarte isenkram kan gøre. Helt sikkert en af de ting som der bliver meget mere af i fremtiden. I hvert fald hos mig 😉

Husk også at bruge den specielle Withins Healt Mate App til at holde styr på vejningerne.

Skriv et svar