Sonos hos Dustin

SONOS PLAY5Jeg er jo kæmpe fan af nærmest alt med SONOS laver af ting og sager. Senest har vi også fået det lagt ind i budgettet for vores nybygger hus (læs mere på www.TanjaogMartinbygger.dk).

Men i min søgen for at prøve at kunne sammensætte et lidt billigere udgangspunkt faldt jeg pludselig over nye SONOS enheder hos www.DustinHome.dk. Jeg har altid haft den opfattelse at det kun var HIFI-klubben i Danmark som måtte sælge SONOS produkter. Sidste år fik FONA så indgået en aftale med SONOS og HIFI-klubben om at de nu måtte sælge SONOS for HIFI-klubben.

Priserne i FONA og HIFI-klubben er da også 100% ens, men Dustin ligger sig lige en tand lavere. Sjovt nok har de “kun” PLAY1, PLAY3 og PLAY5, men mangler altså deres PLAYBAR og SUB.

Vi skal bruge 2 stk. PLAY1 til stuen i vores nye hus, så tror da jeg forsøger mig med Dustin, de har trods alt gratis fragt 😉

Skriv et svar