Nu eToro handlende

Vestas LogoMin kære far har tjent ganske fornuftigt på aktier det sidste års tid og da jeg fik lidt frie midler ville jeg også prøve lykken på de frygtede aktiemarkeder. Jeg startede ud med at splitte kapitalen op i Vestas og Apple. Grundlaget faldt på disse 2 aktier da Vestas stod for at skulle aflægge halvårsregnskab og Apple har i september deres årlige keynote hvor de (højst sandsynligt) lancerer iPhone 6 og også meget gerne et iWatch (SmartWatch) af en eller anden slags.

Apple LogoDen første uge gik fantastisk og Vestas lå nogenlunde status quo med en lille procent op. Apple derimod steg næsten 5% og jeg valgte at indkassere gevinsten og flytte 100% over i Vestas for at være klar til et positivt regnskab (i hvert fald iflg. min far).

Da halvårsregnskabet for Vestas kom eksploderede aktien med et kæmpe kurshop og var kun 2 kr. fra at indløse den markedsordre som jeg havde lagt ind på børsen (med en gevinst på en 2-3.000 kr.). Desværre var det for meget hvad markedet kunne klare og folk begyndte i stedet at trække gevinster ud af aktien. Pt. står jeg til et tab på ca. 1.200 kr.

Hmm dårlig start på mine aktiedrømme 🙁

Ved mine Google-søgninger efter en handelsplatform til iPhone fandt jeg dog frem til noget andet som kunne være interessant. eToro er, som de selv kalder det, en social handelsplatform. Man kan se hvad andre investerer i og samtidig kopiere deres investeringer (måske meget fornuftigt for en som mig som åbenbart ikke kan tjene penge på det stads). Jeg åbnede en konto smed 200$ ind på den.

Jeg var ikke helt tryg ved at have smidt penge efter eToro, og var for at være helt ærlig lidt nervøs for om jeg overhovedet kunne få penge ud igen. Min strategi var at jeg ville lave nogle hurtige handler på eToro, så der kunne registreres profit med det samme og så forsøge at trække nogle penge ud for at sikre at eToro ikke var fusk og humbug.

Det første jeg lige faldt over på eToro var handel med valutaer. Jeg har for at sige det ingen ide om hvad man skal kigge efter. Så det eneste jeg gjorde var at tjekke kursen det sidste døgn for at få en ide om hvor kursen var på vej hen. Er du tosset det er gået godt, at de har en fantastisk hurtig iPhone App gør bare det hele nemmere. Jeg er nu på 260,43$ og når jeg rammer de 300$ laver jeg den første udbetaling for at se om alt der også går glat igennem.eToro Profit

Skriv gerne en kommentar nedenfor hvis du har haft erfaringer med eToro tidligere.

Skriv et svar