Fantastisk start på skiferien

Så er skiferien så småt kommet igang og vi er landet i hytten i Hemsedal
 
Turen startede i morges kl. 03:48. Bilen var total pakket, ungerne var kommet i tøjet og bilen var kørt fra gården til gaden. Porten til gården blev lukket og jeg gik ind for at hente ungerne, de fik jakker på og jeg hører hvinen fra gaden. Nogen er ved at stjæle min bil! Jeg løber ud på gaden og forsøger at stoppe tyvene, men de er allerede på vej ned ad Låsbygade.
Jeg fik hurtigt fat i nøglerne til Siris bil.. Kastede den ud på vejen og satte efter MIN BIL i fuld fart. Desværre var de allerede kommet langt foran og det var umuligt at finde dem.
Jeg fik ringet til mine forældre som skulle med på skiferien. De troede det var løgn – Men de blev sendt videre mod Hirtshals for at deres ferie ikke skulle blive helt ødelagt.
Efter at have været hjemme ved Siri og ungerne og sikre at der var nogenlunde styr på det hele. Siri havde allerede kontaktet Politiet og sat dem igang med eftersøgningen. Vi blev enige om at jeg skulle tage ud og lede lidt efter bilen. Så jeg begav mig ud i lokalområdet for at lede. Jeg ledte og ledte, kørte op og ned ad gader og pludselig var den der… Bilen stod smidt ind på en parkeringsplads på Palmeallé.
Jeg parkerede bag den for at sikre at de ikke kunne stikke af. Jeg havde heldigvis taget en ekstra nøgle med og trykkede på fjernbetjeningen for at aktivere låsen. Kabinelyset tændte og den var heldigvis forladt. Jeg fik hurtigt smidt Siris bil ind ved siden af, låst den af og så over i Insigniaen.
Så snart jeg kom ind blev dørene låst og jeg gav den max gas væk derfra… Jeg ringede på vejen væk til Politien og derefter Siri og ungerne. Ingen troede det kunne være sandt… På mindre end en time var min bil blevet stjålet, jeg havde været i vild biljagt efter den, jeg havde udført opklarende detektivarbejde og sluttetligt nået tilbage tidsnok til at kunne nå imod færgen i Hirtshals.
Følelsesmæssig rollercoaster tur uden lige! Nu har adrenalinen lagt sig og nu skal der slappes af på skiferien 😉

Skriv et svar